Cukor a fondánové polevy

Cukor nie je len prostriedkom na osladenie toriet a zákuskov, ale v rámci súčasných trendov "nahých toriet" je aj vhodným prostriedkom na ich záverečné dekorovanie. Quick Fondán vyšľahaný s maslom je vhodný na záverečné potieranie toriet, ktoré je možné ďalej dozdobiť čokoládovými stekancami. Použitím práškového lesku dodáte svojim výrobkom z lístkového cesta vysoký lesk. 


Škoricový cukor
Škoricový cukor s 11% podielom škorice sa výborne hodí ..
0,57€

Škoricový cukor s 11% podielom škorice sa výborne hodí .....

Citrónový cukor
Citrónový cukor s obsahom prírodnej citrónovej arómy sa..
0,57€

Citrónový cukor s obsahom prírodnej citrónovej arómy sa.....

Vanilínový cukor
Vanilínový cukor je vhodný na ochutenie korpusov, krémo..
0,57€

Vanilínový cukor je vhodný na ochutenie korpusov, krémo.....

Zobrazené 1 až 3 z 3 (1 stránok)