Cukor a fondánové polevy

Cukor nie je len prostriedkom na osladenie toriet a zákuskov, ale v rámci súčasných trendov "nahých toriet" je aj vhodným prostriedkom na ich záverečné dekorovanie. Quick Fondán vyšľahaný s maslom je vhodný na záverečné potieranie toriet, ktoré je možné ďalej dozdobiť čokoládovými stekancami. Použitím práškového lesku dodáte svojim výrobkom z lístkového cesta vysoký lesk. 


Dolomity nevlhnúci cukor 0,5 kg
Nevlhnúci cukor dolomity je jemný biely a jemne aromati..
3,20€

Nevlhnúci cukor dolomity je jemný biely a jemne aromati.....

Fondánový cukor 15 kg
Fondánový cukor na použitie za tepla, ohrievame vo vodn..
23,30€

Fondánový cukor na použitie za tepla, ohrievame vo vodn.....

Glukózový sirup 43 BÉ
Glukózový sirup vhodný ako sladidlo, na výrobu poťahový..
9,80€

Glukózový sirup vhodný ako sladidlo, na výrobu poťahový.....

Zobrazené 1 až 3 z 3 (1 stránok)