Cukor a fondánové polevy

Cukor nie je len prostriedkom na osladenie toriet a zákuskov, ale v rámci súčasných trendov "nahých toriet" je aj vhodným prostriedkom na ich záverečné dekorovanie. Quick Fondán vyšľahaný s maslom je vhodný na záverečné potieranie toriet, ktoré je možné ďalej dozdobiť čokoládovými stekancami. Použitím práškového lesku dodáte svojim výrobkom z lístkového cesta vysoký lesk. 

Goldy - polotekutý sirup
Polotekutý sirup určený pre profesionáln...
Goldy - polotekutý sirup
23,00 €
Glukózový sirup
Glukózový sirup vhodný ako sladidlo, na ...
Glukózový sirup
9,80 €
Práškový cukor DOLOMITI 5 kg
Nevlhnúci cukor Dolomity je jemný, biely...
Práškový cukor DOLOMITI 5 kg
13,25 €
LC 2000 5kg
LC 2000 je veľmi kvalitný práškový lesk,...
LC 2000 5kg
20,40 €
Dolomity nevlhnúci cukor 0,5 kg
Nevlhnúci cukor dolomity je jemný biely ...
Dolomity nevlhnúci cukor 0,5 kg
3,20 €
Fondánový cukor 15 kg
Fondánový cukor na použitie za tepla, oh...
Fondánový cukor 15 kg
23,30 €